De laatste nieuwtjes en een overzicht van alle activiteiten in en rondom de Holterhoek.
Home Holterhoek Oost Gelders Jeugdorkest Live, After the break!

Oost Gelders Jeugdorkest Live, After the break!

105 keer bekeken
0 Reacties 2
Deel dit bericht via...

Heb je vanavond niets te doen, of gewoon zin in goeie muziek!
Luister dan live om 20:30h via deze link naar het Oost Gelders Jeugdorkest.

Het Oost Gelders Jeugdorkest (OGJO) is een harmonieorkest op projectbasis, dat jonge musici in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar de kans geeft om mooie showconcerten te verzorgen. Dat alles is gepland binnen een weekend.

De concerten worden gegeven door een kwalitatief goed samengesteld harmonieorkest met band en een enthousiaste dirigent soms aangevuld met vocalisten of andere podiumkunsten.

Heb je nu al een half jaar zin om weer eens naar een spetterend concert te gaan, maar door de huidige maatregelen wil je liever niet je huis uit? Het OGJO heeft voor jou de oplossing! Op zaterdag 26 september om 20.30 uur organiseert het OGJO: Live, After the Break! Vanuit je veel te comfortabele stoel of bank naar het OGJO kijken op een dia scherm zo groot als je muur en het geluid van een 60 koppig orkest door je boxen zorgen zelfs in deze tijd voor de echte OGJO ervaring. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen? De volgende instructies volgen op deze pagina.

  1. Blok zaterdagavond 26 september in je agenda om dubbele afspraken te voorkomen;
  2. Kies een geschikte ruimte waar je lekker 200 decibel door de ruimte kunt knallen en waar je buren er (geen) last van hebben;
  3. Zorg dat je deze ruimte voorziet van alles wat je nodig hebt om het concert van ongeveer een uur goed te kunnen bekijken. Denk hierbij vooral aan die lekkere luie stoel of bank en een goed gevulde koelkast.
  4. Indien je er voor kiest een maximum van 6 personen uit te nodigen om het samen te bekijken: zorg voor voldoende afstand en overweeg een groot scherm;
  5. Zorg dat je het juiste materiaal hebt om eventueel te streamen naar dit grote scherm;
  6. Controleer voorafgaand aan het concert goed je internetverbinding;
  7. Zorg dat je alles op 26 september rond 20.00 uur aangesloten hebt.
  8. Klik hier* om alvast de livestream te openen!
  9. Laat jezelf zakken in die veel te comfortabele stoel of bank en geniet van de 14e editie van het OGJO!

*Tip! Probeer de stream nog even uit door op de link te klikken op een eerder moment dan kort voor aanvang van het concert.

Mocht het eerste punt van deze instructie helaas al niet lukken, maar wil je graag het OGJO steunen zodat we volgend jaar weer een ontzettend gaaf en uniek project kunnen organiseren? Klik op WORD VRIEND! om het OGJO jaarlijks een handje te helpen of doneer eenmalig een bijdrage na keuze.

Graag verwelkomen we je op zaterdag 26 september als ons thuispubliek!
Veel luister plezier.

0 Reacties 2
Deel dit bericht via...

Aanraders

Geef een reactie

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
X